De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Mexicaanse tonijnsalade
Omschrijving:
Mexicaanse tonijnsalade
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

rode bonen, gekookt en uitgelekt 500 g water
blik maïs, uitgelekt van het water 150 g
Tonijn stukjes in eigen saus, uitgelekt 260 g
Mexicaanse saus 250 ml
zout en peper
1 eetlepel olijfolie
2-3 druppels tabasco

space
Bereiding:

Neem een kom en zet in bonnen,mais en ton.Voeg mexicaanse saus,paar druppels tabasco saus.Proef het en als nodig is nog meer druppels tabasco,zo als je zelf lekker vind.

Voeg olijfolie,zou en peper en serveer.

Serveer met tortillas

space
 Categorie:  Salades Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  15 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid