De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Mouth of student
Omschrijving:
Mouth of student
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

300 g bloem
200 g boter
3 eierdooiers
3 theelepel poeder suiker
1 zakje vanillesuiker
150 g jam

Voor het glazuur heb je nodig:

250 g suiker
2 eiwitten
1 eetlepel citroensap

space
Bereiding:

Wrijf bloem en de boter, voeg eigeel, suiker, vanille, meng heel goed.

Zet het deeg in de koelkast voor een uur.Maak een dunne plaat van 5 cm,en snijd rondjes met een glas.Maak een glazuur van suiker,eiwit,vanillie en citroensap.Trek de rondele door de glazuur,zet ze in een ovenschaal en dan in een voorverwarmde oven voor 20-25 min,op 200 gr.

Als ze klaar zijn neem twee,zet jam in midden en plak ze aan mekaar.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid