De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Frittata met spinazie
Omschrijving:

...aardappelen en spek

Frittata met spinazie
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 stuks eieren.
bacon 150 g
aardappelen 1 st. grote of 2 stuks. medium (400 g)
ricotta 80 g
50 g geraspte Parmezaanse kaas
100 g spinazie (ingevroren in mijn geval)
2 eetlepels olijfolie
zout en peper

space
Bereiding:

Plaats de aardappelen geschild en in blokjes gesneden aan de kook.Naar het koken bak de spek,voeg de aardappelen over de spek toe en roer voorzichtig.Voeg geslagde eieren toe ricotta en spinazie.Laat op klein vuur met deksel erop een paar minuten.Til dan de omelet iets omhoog dat de rauwe eieren stromen onder de oppervlakte.Verwijder frittata op een bord en strooi parmezaanse kaas.Serveer gelijk of volgende dag nadat warm is gemaakt in de magnetroon.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid