De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Rijst met prei en tomaten
Omschrijving:
Rijst met prei en tomaten
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 st prei. grote (175 g)
ui 1 st. grote (130 g)
rondkorrelige rijst 200 g
3 eetlepels olie
rode 3 stuks. (310 g)
700 ml groentebouillon (van een kubus concentraat)
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Verhit de olie in een pan die kan worden aangesloten op de oven en bak ui, gesneden. Voeg prei, schoongemaakt, gewassen en gesneden.Bereid 700 ml soup van een geconcentreerd kubus.als de prei zacht is voeg de rijst.Laat het een paar minuten op klein vuur.Voeg gesneden blokjes tomaten.Giet 600 ml bouillon,zout en peper en zet de pan in de oven voor 40-50 min.Controleer van tijd te tijd en als niet genoeg vocht in zit,voeg met overgebleven bouillon.

Je kan warm of koud serveren.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid