De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Servische rijst
Omschrijving:

...met cantharellen

Servische rijst
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

rondkorrelige rijst 500 g
rode peper 2 stuks. (300 g)
groene paprika 1 st. (230 g)
uien 3 stuks. (230 g)
gedroogde cantharellen 40 g
wortelen 3 stuks. (145 g)
rode 3 stuks. (390 g)
Zonnebloemolie 5 eetlepels
1 bosje peterselie
zout en peper
2 stuks groente blokjes (bouillon)

space
Bereiding:

Was de cantharellen,zet ze in een kom en voeg heet water erop.Laat het 30 min staan,daarna neem ze af van het water (bewaar dat water).Bak de ui in hete olie,voeg daarna de wortel klein stukjes,paprika,rijst.Laat 4 min op klein vuur,roer af en toe.Voeg cantharellen,door de helft gesneden.Bereid het bouillon,giet over de rijst en zet de mengsel in een ovenschaal en dan in een voorverwarmde oven.Laat in de oven 40 min.Kijk af en toe voor de vocht.Naar deze tijd neem de schaal eruit,voeg nog heet water als nodig is,bestrooi met verse petersilie en zet weer in de oven voor 20-30 min.

Kan warm of koud geserveerd.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid