De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Bean chicken
Omschrijving:
Bean chicken
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g kipgehakt
1 blik rode bonen
1 blik witte bonen
1 blik zwarte bonen
1 rode peper
1 groene groene paprika
1 wortel
2 eetlepels olijfolie
2 teentjes knoflook, 2 kopjes heet water
1 kop bouillon
½ theelepel paprika
zout, peper naar smaak

space
Bereiding:

Meng het vlees fijngehakt met peper, zout, peper, knoflook fijn en leg het opzij. Was en reinig de groenten. Snijd in blokjes ter grootte van peperbonen, paprika's en wortel. Verwarm de oven. Doe in een diepe pan of een hittebestendige schaal het gehakt van kip, bonen, wortel, paprika, olijfolie, bouillon, zout en peper en zet het bakblik 50 minuten in de oven. Elke 20 minuten meng je gemakkelijk in de stoofpot.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid