De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gevulde pikante eieren
Omschrijving:
Gevulde pikante eieren
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

6 stuks eieren.
light mayonaise 50 g
Dijon mosterd 1 theelepel (25 g)
1 theelepel witte wijnazijn
ui 1 st. kleine (35 g)
chili saus 1/2 theelepel
paprika een theelepel
zout en peper

space
Bereiding:

Doe de eieren in een pot en bedek ze met water. Doe zout en breng aan de kook, bij het juiste vuur. Zet het vuur en laat het 8-10 minuten koken. Stop het vuur en leg de eieren in koud water. Bij het afkoelen, maak ze voorzichtig schoon met de schors en snijd ze in twee lengtes. Verwijder de dooiers en doe ze in een kom. Meng met azijn en ui fijn gesneden. Goed homogeniseren met een vork. Voeg mayonaise, Dijon-mosterd en chilisaus toe. Proef en combineer zout en peper. Stel de boorkop af, doe een beetje mosterd of chili, naargelang het geval.
Vul met deze samenstelling eiwitten. Plaats de helften gevuld op een bord en bestuif ze met de dille. Serveer ze onmiddellijk. Als ze blijven, kunnen ze goed worden bewaard in de koelkast gedurende maximaal twee dagen, alleen om ervoor te zorgen om ze te dekken.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid