De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kersenjam
Omschrijving:
Kersenjam
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg kersen (ontpit en gewogen)
2 appels (ongeveer 300 gr)
1 sinaasappel
1 theelepel gemberpoeder
1/2 theelepel kaneel
500 g suiker geleermiddel uit Oetker

space
Bereiding:

Reinig de kersen,schil appels en snijd ze in blokjes,schraap de sinaasappelschil,en snijd de fruit ook in blokjes.Plaats 3 schottels in de vriezer.In een groote pan voeg alle fruit,voeg smaken,en strooi suiker,roer en laat 2 uur op kamertemperatuur.Doe alles in een grote pan en breng het mengsel aan de kook. Maak roze schuim over wanneer het begint te koken. Geef vuur tot medium en bak 4-5 minuten. Roer van tijd tot tijd.
Geef het vuur laag. Maak de test .

Was 2 potten van 800 g en een van 300 g,en steriliseer.Zet kersenjam in gesteriliseerde potten, veeg de mond van de pot als de vuil is,zet deksels erop en draai goed dicht. Zet potten ondersteboven en laat het 10 minuten.Plaats ze daarna in een dekken en laat afkoelen snachts.Bewaar op een koele plaats.

space
 Categorie:  Jam Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 dag of meer Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid