De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Risotto alla milanese
Omschrijving:
Risotto alla milanese
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g risottorijst
Instant rundvlees soep 1,5 l
150 ml witte wijn
geraspte Parmezaanse kaas 60 g
safraan 1/2 theelepel
ui 1 st. grote of 2 stuks. kleine (113 g)
2 eetlepels olijfolie
boter 100 g
peper

space
Bereiding:

Bereid instant soup,twee of drie blokjes.Doe de saffraan in een kom en giet 3 eetlepels hete soup erop.Laat het 10 min staan.Bak de ui in een pan met olijfolie en de helft van de boter.Naar een paar minuten voeg de rijst,meng goed.Voeg de witte wijn,roer en en laat het verdampen op hoog vuur.Doe de bouillon beetje bij beetje en saffraan erin.Roer tot de rijst all het bouiloon opgenomen heeft.ALs de soup op is moet de rijst goed zijn.Het proces duurt ongeveer 20 min.Op het einde breng op smaak met zout en peper,de rest van de boter en geraspte kaas.

Roer snel en serveer direct.

space
 Categorie:  Pasta Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid