De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Koud gerecht
Omschrijving:
Koud gerecht
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Varkensvlees
1 kg ui
olijf
tomatensaus (tomatenpuree, tomatensaus)
witte wijn,
peper
een laurierblad of twee
zout

space
Bereiding:

Bak de ui in olie met witte wijn.Voeg het vlees midden in el lat zachtjes koken met deksel erop.oeg peper en af en toebeetje wijn.Als de vlees gaar is voeg tomatenpasta laurier en olijven.Als olijven gezout zijn moeten ze apart gekookt.Roer en laat het koken tot de olie gaat scheiden.Laat helemaal afkoelen en dien het met stok brood.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid