De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Mediterrane ovenschotel met worst en puree
Omschrijving:
Mediterrane ovenschotel met worst en puree
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg kruimige aardappelen
1 schaal Catalaanse braadworst (290 g), in stukjes van 2 cm
3 uien, in ringen
2 rode paprika's, in dunne repen
1 blik tomatenblokjes (400 g)
1 el Provençaalse kruiden (potje 11 g)
100 ml halfvolle melk
25 g boter, op kamertemperatuur

space
Bereiding:

Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Kook ze in 20 min. met weinig water en zout gaar. 2. Verwarm ondertussen de oven voor op 180 °C. Verhit een hapjespan en bak de worst 3 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Doe de paprika erbij en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes en kruiden toe en breng op smaak met peper en zout. 3. Giet de aardappelen af en laat op een warmhoudplaatje op laag vuur 2 min. drogen. Indien je elektrisch of op inductie kookt, kun je de puree op de laagste stand laten drogen. Verhit ondertussen de melk in een steelpannetje. Pureer de aardappelen met de pureestamper of pureeknijper. Klop met een garde de melk en boter erdoor totdat de puree dik vloeibaar en glad is. 4. Schep het worst-groentemengsel in de ovenschaal en verdeel de puree erover. Bak ca. 20 min. in het midden van de oven totdat de puree goudbruin is.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid