De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gevulde paprika met gehakt
Omschrijving:
Gevulde paprika met gehakt
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 rode paprika
400 g gekruid gehakt
100 g geraspte kaas
2 el olijfolie
1 blik mais,300 g

space
Bereiding:

Was de paprika’s snijd een kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten.
Verhit de olie en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul.
Schep de maïs erdoor en neem de pan van het vuur
Vul de paprika’s met het vleesmengsel en verdeel de kaas erover.
Zet de paprika’s in de ovenschaal.Serveer naast gebakken aardappels en sla.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid