De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Komkomer soup
Omschrijving:
Komkomer soup
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

2 kopjes yoghurt
1 en 1/2 kop gehakte komkommer
1 theelepel gemalen komijn
1/2 rode ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels citroensap
basilicumblaadjes
groene pikante puntpaprikas
tomaten voor garnering

space
Bereiding:

Maak komkomers schoon en snijd ze in blokjes,zoals uien,knoflook,peper en basilicum.Met de yoghurt samen zet alles in de blender en maak een fijne puree.Houd 10 min in de koelkast.Voeg zout,peper,komijn en citroensap.Garneer met basilicum bladjes.

space
 Categorie:  Soepen - Bouillons Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid