De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Champignons met zachte eieren
Omschrijving:
Champignons met zachte eieren
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g champignons
4 eieren
150 g boter
100 g bloem
300 ml melk
peterselie, fijngehakt
citroensap of 1 g zout, naar wens en smaak
zout
peper

space
Bereiding:

Bak de champignons in de helft van boter tot ze zacht zijn.Bak de bloem in de resterende hete boter,voeg het melk en kook ongeveer 10 min op laag vuur.Blijf roeren.Voeg champignons in deze saus en breng op smaak met zout en peper,citroensap en blijf roerend koken,nog 5 min.Ondertussen kook de eieren in gezouten water,5 min lang.Pel ze schoon.Plaats de eieren op bord en ernaast de champignons met saus.Decoreer met vers gehakte petersilie.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid