De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Italiaanse salade met pasta
Omschrijving:
Italiaanse salade met pasta
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

korte pasta 250 g
mortadella 200 g
komkommer 3 tot 4 stuks. kleine (135 g)
kappertjes 2 eetlepels (35 g)
ingelegde zilveruitjes 100 g
paprika 1 st. (150 g)
gekookte erwten 1 blik (270 g uitgelekt)
mosterd 1 1/2 eetlepel (35 g)
rode ui 1 st. (85 g)
3 eetlepels azijn
1/2-1 theelepel tabasco (afhankelijk van hoe pittig je wilt)
4 eetlepels olijfolie
uitgelekt yoghurt (10% vet) 150 g
zout en peper

space
Bereiding:

Kook de pasta.Laat het uitlekken en doe ze in een kom.Giet 1 eetlepel olijfolie erover en meng.Voeg erwten,ui,mortadella,komkomer in stukjes of plakjes.Meng heel goed.Maak de mosterd saus: meng in een kom mosterd,rode ui klein gesneden,tabasco saus,overgebleven olijfolie,een snufje zout en peper.Omogeniseer en meng dan met de uitgelekte yoghurt.Giet de dressing over de salade zodat de saus goed verdeelt is.Bewaar de salade in de koelkast minstens 20 min voor het serveren.

space
 Categorie:  Salades Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid