De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Wallachische taart
Omschrijving:
Wallachische taart
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

2 eetlepels boter
1 kopje warme melk
1 eetlepel bloem
zout en peper
2 eetlepels fijne broodkruimels
4-5 eieren
150g kaas

space
Bereiding:

Warm boter en melk,voeg bloem en paneermeel en meng goed.Voeg zout en peper toe en blijf roeren.Meng lict de eierdooiers,voeg kaas en dan de melk met bloem.Mix het eiwit tot een harde schum en voeg aan de bovenste mengsel.Meng heel voorzichtig.Neem een ingevette ovenschaal,giet het beslag erin en geef in de oven voor 20-30 min tot het verhardt.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid