De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Italiaans stoofpotje
Omschrijving:
Italiaans stoofpotje
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 hamlapjes
3 el olijfolie
2 gele paprikas stukken
1 courgette plakjes
300 g pasta
peper,zout
2 uien
1 fles sugocasa
1 bakje champignons

space
Bereiding:

Bestrooi het vlees met peper en zout en braad het in de hete olie aan beide kanten aan.
Bak de ui met de paprika al omscheppend ± 5 min. mee.
Voeg de saus toe en breng hem aan de kook. Stoof het vlees in ± 20 min. gaar. Schep de courgette en de champignons er 10 min. voor het einde van de stooftijd door.
Kook de pasta in water met zout volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Serveer met het stoofpotje.

space
 Categorie:  Pasta Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid