De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Roullade van omelet
Omschrijving:
Roullade van omelet
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

12 eieren
2 eetlepels bouillon
2-3 garens van groene ui
1 peterselie of dille
150 g geraspte kaas
1/2 theelepel paprika poeder
30 g boter
3 eetlepels olie
zout
peper naar smaak

space
Bereiding:

In 3 verschillende kommen, breek vier eieren, zout, peper en sla ze.
Voeg in een kom bouillon en peper, een andere ui en peterselie (of dille) en in de derde 50 g geraspte kaas toe.
Rooster elke omelet in de pan, voor elke 10 g boter en 1 eetlepel olie.
Strooi na het frituren elke omelet met de overgebleven kaas en leg de omeletten op elkaar.
Rijp de omeletten in een aluminiumfolie of bakpapier.
Laat ze 2 uur koud.
Bij het serveren van je plakjes leg je ze op borden en voeg je seizoensgebonden rauwe groenten toe aan de salade.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid