De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Huisgemaakte chocolade
Omschrijving:

... met rum, rozijnen en noten

Huisgemaakte chocolade
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

150 ml water
     250 g suiker
     150 g boter
     250 g melkpoeder
     2 eetlepels cacao
     een eetlepel citroensap
     1 essentie van rum, rozijnen, noten

space
Bereiding:

Kook water en suiker en maak een siroop in een consistentie vergelijkbaar met die van jam. Doe een lepel siroop, citroensap en dan boter. Smelt de boter en zet dan het vuur uit. Giet de helft van de melk gemengd met cacaopoeder en roer krachtig tot een gladde massa. Doe rum, rozijnen en noten.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid