De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Worst met zoet kool
Omschrijving:
Worst met zoet kool
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

stuk kool

2 uien

400 g worsten

olie,laurierblad,zout en peper,

1 eetlepel tomaten pasta

 

 

space
Bereiding:

Reinig de kool van de buitenste bladeren, was het grondig en snijd het in vier. Gebruik een scherp mes of, nog beter, met een Borner-scheermes, snijd het dun. Doe de gehakte kool in een kom en wrijf het in met een snufje zout. Verhit de olie in een grotere pan, bij voorkeur gietijzer. Bak de worstjes een beetje (snijd ze in twee of stukjes) en verwijder ze op een bord. Verhit de ui in dezelfde pan (in dunne plakjes gesneden, overeenkomend met kool: P). Doe de kool en meng. Geef het kleine vuur en dek de pot af. Laat de kool zacht worden, onder af en toe roeren. Als je het gevoel hebt dat je niet genoeg sap hebt achtergelaten, vul dan met heet water (een half kopje). Laat ongeveer 45 minuten rusten (vergeet niet te mengen, omdat de kool de neiging heeft om aan de bodem van de pan te blijven hangen), totdat de kool zacht is geworden. Voeg de peper, laurier en dille toe, evenals de bouillon en gefrituurde worstjes. Roer licht en laat ongeveer 15 minuten staan. Proef en pas het zout aan.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid