De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Spinazieschotel met tomaat en feta
Omschrijving:
Spinazieschotel met tomaat en feta
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

400 g aardappelpuree
175 g uien
2 tomaten stukken
21/2 el olijfolie
125 spek reepjes
300 g spinazie
200 g feta blokjes

space
Bereiding:

Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een koekenpan en bak de spekreepjes op een halfhoog vuur knapperig uit.
Schep ze met een schuimspaan uit de pan en roer ze door de puree.
Fruit de ui 5 min. in het bakvet. Kook intussen de spinazie in aanhangend water met zout in totdat de groente geslonken is. Schep de tomaat door de ui en neem de pan van het vuur.
Laat de spinazie in een vergiet uitlekken en druk het vocht eruit. Hak de spinazie grof en schep het uienmengsel erdoor.
Verdeel de puree over een ingevette ovenschaal, schep het spinaziemengsel erop en verdeel de feta erover. Zet de schaal 20 min. in een voorverwarmde oven (200 °C).

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid