De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Creme gebak
Omschrijving:
Creme gebak
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

9 eieren
400 g suiker
een pakket boter
9 eetlepels bloem
een pakje vanillesuiker
800 ml melk
suiker voor de garnering

space
Bereiding:

Smelt de boter in de magnetron gedurende 40 seconden.
Wrijf de dooiers met vanille en suiker, voeg dan boter en koude melk.Klop de eieren en voeg ze toe.Plaats dit mengsel in een ingevette ovenschaal,bestrooid met bloem,houd in de oven voor 1 uur en 15 min op 200 gr.Naar 1 uur maak de oven deur pas open.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid