De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Versnipperd met gehakt
Omschrijving:
Versnipperd met gehakt
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

300 gram rundvlees
2 uien
2 teentjes knoflook
4 eetlepels olijfolie
200 g erwten
1 courgette
1 kopje water
1 theelepel gehakte groene dille
1 theelepel paprika
zout naar smaak

space
Bereiding:

Ui en knoflook worden fijngehakt en vervolgens 2-3 minuten in olijfolie gekookt. Voeg het vlees toe en kook 4 tot 5 minuten voor een klein vuur.
Tomaten en pompoen worden schoongemaakt, gewassen en kleine blokjes gesneden. Voeg toe aan het gerecht met erwten. Voeg al deze ingrediënten een kop heet water toe, strooi zout en paprika.
Kook 25-30 minuten onder vuur tot het water daalt.
Zelfgemaakte tomaat warm geserveerd, besprenkeld met gehakte groene dille.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid