De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Taart met champignons
Omschrijving:

...spek en gebakken eieren

Taart met champignons
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 vel deeg (230 g)
4 stuks eieren.
geitenkaas 200 g
250 g boter 25 g spek
150 g sperziebonen
300 g champignons
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 gr.Snijd de spek in stukjes en bak ze in een pan.Als het klaar is neem de spek uit de pan en voeg daar de boter.Bak de bonen erin een klein beetje,dan voeg de champignons in plakjes gesneden.Laat 4 min prutellen tot de champignons zacht zijn en zet de vuur uit.Vouw het deeg los en zet in een taartvorm.Druk het deeg goed in de vorm.Prik met een vork hier en daar.Verdeel uniform het bonnen mengsel.Plaats de bruine spek erop.Dan voeg de gesneden geitenkaas.Strooi een beetje zout en peper en zet in de oven,20 min.Na deze tijd neem de vorm eruit en zet de vier eieren los van elkaar tussen de kaas plakjes.Zet de vorm weer in de oven en laat 15 min,tot de eieren gebakken zijn.De dooiers moeten een beetje zacht zijn.

Serveer warm.Je kan ook op volgende dag serveren,een beetje opgewarmd in de magnetroon.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid