De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Osso buco
Omschrijving:

...gekookte rundvlees

Osso buco
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

gekookt rundvlees 2 stuks.
bloem 30 g
ui 1 st. (77 g)
50 g selderij
wortel 1 stuk. (50 g)
4 teentjes knoflook
2 laurierblaadjes
1 bosje peterselie
120 ml witte wijn
onmiddellijke runderbouillon 200 ml
3 stuks kleine tomaten (260 g)
citroen-en sinaasappelschil
boter 30 g
2 eetlepels olijfolie
zout en peper

space
Bereiding:

Geef de gekookte stukken vlees met bloem,bak ze een beetje bruin op middelvuur op een koekenpan waar je op voorhand olijfolie en boter heet laat worden.In het zelfde pan voeg de klein gesneden ui,bak het en naar 2-3 min voeg de wortel in stukjes.Meng goed,laat 1-2 min bakken en voeg dan de gesneden selderij en de helft van geperste knoflook.Voeg nog de helft van gehakte petersilie en laurierblad.Geef op hoge vuur en giet de wijn.Nadat de wijn is verdampt,voeg de rundvlees bouillon en de gebakken stukken vlees en zet van de vuur af.Plaats tomaten in de pan,op klein vuur,dek de pan en laat het sudderen 1 1/2 uur.Halverwege de tijd roer.Op het einde moet de vlees zacht zijn,gewoon prikken met een vork en je weet het.Ondertussen,in een kom doe de citroenschil en sinasappelschil,twee teentjes geperste knoflook en resterende gehakte petersilie.Meng goed deze gremolata.

Osso buco wordt warm geserveerd op een bedje van Risotto alla Milanese en gremolata boven op.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid