De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gemarineerde levertjes
Omschrijving:

...in sojasaus en azijn

Gemarineerde levertjes
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

kippenlever, schoongemaakt en gewassen 640 g
6 eetlepels sojasaus
12 teentjes knoflook
5 eetlepels wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
peper
laurierblaadjes

space
Bereiding:

Doe in een kom,sojasaus,azijn,een beetje peper,laurierbladjes,4 teentjes knoflook.Meng goed en voeg de lever.Dek het kom en plaats in koelkast voor minimaal 1 uur (nacht is beter).Verhit olie in een wok,plaats de resterende knoflook ook gesneden in plakjes.Voeg kippenlevertjes met marinade en alles,breng aan de kook en zet dan de vuur klein.Laat het sudderen 15 min.Roer af en toe.Neem deksel af en laat het bruin worden.

Serveer warm met rijst of frietjes.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid