De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gevulde paprika`s
Omschrijving:
Gevulde paprika`s
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 rode paprika's
1 takje peterselie
50 g boter (of margarine)
50 g bloem
3/4 l volle melk
zout, peper, nootmuskaat
400 g Hüttenkäse(1 bak)
150 g geraspte kaas

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175°C.
Halveer de rode paprika's door de steel. Laat de steel zitten, verwijder de zaadlijsten met zaden. Leg de paprikahelften strak tegen elkaar in een ovenschaal waarin ze net passen.
Snijd het peterseliegroen zeer fijn.
Smelt de boter in een steelpan. Voeg de bloem erbij en roer het glad. Laat het mengsel 1 minuut pruttelen.
Voeg er ongeveer 1/3 van de melk bij en blijf roeren, zodat de melk door de bloem wordt opgenomen. Voeg er al roerend weer een deel melk bij, roer de saus glad en breng hem aan de kook. Voeg de rest van de melk toe en kook de saus zachtjes 5 minuten door. 6. Breng de saus op smaak met zout, peper en wat nootmuskaat.
Meng de Hüttenkäse met de geraspte kaas en vul hiermee de paprikahelften. Schenk ze daarna vol met de saus en schenk de rest van de saus er omheen.
Zet de schaal middenin de oven en laat de paprika's in 30 minuten gaar worden, zodat de saus mooi goudbruin kleurt.
Bestrooi de schotel met peterselie.

space
 Categorie:  Vegetarisch Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid