De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Hutspot met beenham uit de oven
Omschrijving:
Hutspot met beenham uit de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g sunca
1 teen geperst knoflook
1 eetlepel mosterd
1 bakje verse italiaanse kruiden
1 kg kruimige aardappels
5 eetlepels olijfolie
500 gepelde uien
500 g winterwortel in plakjes

space
Bereiding:

Verwarm de elektrische oven voor op 200 graden celsius. Meng de knoflook met mosterd, 1 eetlepel Italiaanse kruiden, wat zout en peper en 1 eetlepel olijfolie. Wrijf de beenham hiermee in. Snijd 1 ui in ringen en snipper de rest van de uien.
Meng de gesnipperde uien met de wortel, aardappels, 1 eetlepel Italiaanse kruide, wat zout, peper en 2 eetlepels olijfolie. Leg de beenham ertussen.
Rooster de groenten en beenham in 40-45 minuten lichtbruin en gaar in de oven. Bak in een koekenpan met de resterende olie de uiringen bruin.
Houd de beenham warm onder aluminiumfolie. Stamp de aardappels en groente in de braadslede tot een grove stamppot. Schep de hutspot in warme kleine ovenschaaltjes of diepe borden en verdeel de plakken ham, uiringen en resterende kruiden erover.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid