De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Turkse gehaktballetjes in verse tomatensaus
Omschrijving:
Turkse gehaktballetjes in verse tomatensaus
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 sneetjes oud brood
2 eetlepels fijngehakte petersilie
1 gesnipperde ui
3 eetlepels pikante paprika poeder
750 g vleestomaten in kleine stukjes
500 g rundergehakt
3 theetlepels oregano
2 theelepels kaneel
3 eetlepels olijfolie

space
Bereiding:

Week de sneetjes brood 3 minuten in een beetje water. Knijp het overtollige water uit het brood.
Kneed het gehakt met het brood, de helft van het paprikapoeder, de helft van de oregano, de helft van de kaneel en 1 theelepel zout tot een stevig, compact mengsel. Vorm er 20 stevige balletjes van.
Verhit de olie in een ruime braad- of hapjespan en bak de balletjes op middelhoog vuur rondom bruin. Voeg de ui en de knoflook toe en bak op laag vuur 3 minuten mee.
Voeg de tomaten, de rest van het paprikapoeder, de oregano, kaneel en naar smaak zout en peper toe en breng aan de kook. Stoof de gehaktbal.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid