De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Klassieke snert
Omschrijving:
Klassieke snert
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1,5 l groentenbouillon van tablet
1 grote winterpeen geschild in dunne plakjes
1 ui
2 pakjes gerookte spekblokjes
1 zak erwten (500 g)
250 g knolselderij in klein blokjes
1 bakje gehakte selderij
1 rookworst (275 g)

space
Bereiding:

Breng de bouillon in een ruime pan aan de kook.Snijd de spekblokjes zo fijn mogelijk.Voeg de wortel,ui.het spek,de erwten en de helft van de knolselderij blokjes toe en breng de soup opnieuw aan de kook.Laat de soup 1 uur koken op zacht vuur tot de erwten gaar zijn.Roer regelmatig.
Voeg de gehakte selderij toe.Roer de plakken worst en de rest van de knolselderijblokjes door de soup en laat nog 10 min zachtjes koken tot de knolselderijblokjes gaar zijn.Serveer de soup in diepe borden.

space
 Categorie:  Soepen - Bouillons Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid