De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Ovenschotel met kabeljauwfilet
Omschrijving:
Ovenschotel met kabeljauwfilet
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g kabeljauwfilet
500 g tomaten plakjes
700 g aardappel schijfjes
peper en zout
100 g geraspte kaas
2 el olijfolie

space
Bereiding:

Bestrooi de kabeljauwfilet met peper en zout en leg de vis in een lage ovenschaal.
Bak de ovenschotel in een voorverwarmde oven (200 ºC) in ± 20 min. goudbruin en gaar.
Kook de krieltjes in weinig water met zout beetgaar en schep ze om met de olijfolie en zout naar smaak.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2023 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid