De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gemengde Paella
Omschrijving:
Gemengde Paella
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

rondkorrelige rijst, kleine 2 kopjes (470 g)
kip drumsticks 4 stuks. (450 g)
schaal-en schelpdieren mix 500 g
ui 1 st. (65 g)
rode peper 1/2 stuks. (170 g)
3 teentjes knoflook
1 theelepel saffraan
1,5 liter kippenbouillon (van 3 blokjes)
125 ml droge witte wijn
4 eetlepels olijfolie
zout en peper
citroen (voor serveren)

space
Bereiding:

Verhit olie in een pan.Draai de pan zodat de muren gezalfd worden.Plaats de ui en knoflook,fijngehakt.Als ze een beetje zacht zijn,voeg de kip stukken en bak ze.Draai de kip af en toe.Voeg de paprika,gehakt,roer en laat 2-3 min op klein vuur.Maak de bouillon.Voeg de rijst en laat 2-3 min.Giet de wijn toe en roer voorzichtig.Giet de soup over de kip,en voeg saffraan.Meng en laat sudderen 10 min.Voeg de schelpdieren.Voeg meer bouillion zodat alles onder de vloeistof zit.Breng op smaak met zout maar niet te veel en peper.Kijk af en toe of paella genoeg vocht heb.Naar 30 min moet het klaar zijn.Zet de vuur uit,laat paella ademen en serveer met citroen schijfjes.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid