De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Red Velvet Cake
Omschrijving:
Red Velvet Cake
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

 250 gr boter, op kamertemperatuur
    600 gr ruwe rietsuiker
    6 eieren
    2 eetlepels rode voedingskleurstof
    3 eetlepels cacaopoeder van goede kwaliteit
    375 gr witte bloem
    250 ml karnemelk
    1 theelepel vanille-extract
    1/2 theelepel zout
    1 theelepel baksoda
    1 eetlepel azijn
    Glazuur:
    2 pakjes (200 gr) roomkaas
    350 gr witte chocola
    250 gr boter, op kamertemperatuur

space
Bereiding:

Klop in een grote kom 250 gram boter met suiker romig. Voeg de eieren 1 voor 1 toe en klop het goed.
Meng de kleurstof met de cacao en voeg dit toe aan het mengsel. Voeg ook de bloem en de karnemelk toe gevolgd door de vanille en het zout.
Meng de baksoda met het azijn en roer het voorzichtig door het beslag. Meng niet teveel!
Verdeel het cakebeslag over de 3 bakvormen en bak het de gedurende 25 minuten in de voorverwarmde oven. Laat het daarna afkoelen.
Voor het glazuur van witte chocola en roomkaas smelt je de witte chocola en laat je het lauw worden. In een grote kom klop je de roomkaas luchtig. Klop geleidelijk de gesmolten chocola en zachte boter erdoor tot het geheel de structuur van slagroom heeft. Vul vervolgens de cake en glaceer het.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid