De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Snickers
Omschrijving:
Snickers
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

Voor het deeg:

     7 eiwitten
     7 eetlepels suiker
     200 g gemalen noten
     4 eetlepels bloem
     1 theelepel bakpoeder

Voor glazuur 1:

     200 g witte chocolade
     2 eetlepels olie

Voor de vulling:

     12 eetlepels suiker
     200 g boter
     7 dooiers
     200 g geroosterde pinda's (ik zet pinda's)

Voor het glazuur 2:

     200 g melkchocolade (of donker)
     2 eetlepels olie

space
Bereiding:

Voor korst: Verwarm de oven voor op 180 graden en lijn een bakplaat met bakpapier.
Scheid de dooiers en klop de eiwitten. Voeg suiker geleidelijk en klop tot gesmolten. Voeg gemalen noten vermengd met bloem en het bakpoeder.Zt in de oven voor 20-25 min.Als het licht bruin is dan is het klaar.Laat afkoelen op een rooster en maak de glazuur  1:
In een stoomketel smelt 200 g witte chocolade met 2 eetlepels olie, meng goed en giet over de afgekoelde cake en een mooi gedeelte.Laat het afkoelen tot het volledig hard wwordt.

Maak de creme:n een pan karameliseren de 10 eetlepels suiker op laag vuur.
Als de suiker volledig gesmolten is, voeg de boter toe en meng goed.
Laat sudderen op een laag vuur tot de boter is gesmolten en de suiker mengen.
Meng eidooiers met 2 eetlepels suiker en voeg de crème caramel met geroosterde hazelnoten.Voortdurend roeren en laat het sudderen tot de crème begint dikker te worden.Laat afkoelen.Zet de creme op het deeg op het witte glazuur.zet weer in de koelkast.Maak de bruine glazuur met chocolade gesmolten met 2 lepels olie en zet op de top.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  Meer dan 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Expert Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid