De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Kip met olijven
Omschrijving:
Kip met olijven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg kipfilet
600 g zwarte olijven zonder pit
uien 3 stuks. grote (415 g)
3 eetlepels olijfolie
100 ml droge witte wijn
tomatenpuree 70 g
1 theelepel gedroogde basilicum
zout en peper

space
Bereiding:

Verhit een beetje olie en bruin de kip (in blokjes gesneden). Strooi een beetje zout en peper over de kip.Voeg de gesneden ui.Bak een beetje en voeg de witte wijn.Als de alcohol verdampt is,naar paar seconden.voeg 200 ml heet water en olijven.Dek af en laat sudderen 10 min.Voeg gedroogde tomaat en basilicum.Roer en laat weer sudderen een paar minuten.Breng op smaak met zout en peper.Serveer direct met een sneetje brood,maar kan ook als garnering voor pasta.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid