De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gepaneerde varkensvlees
Omschrijving:
Gepaneerde varkensvlees
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

600 g varkensvlees
150 g champignons
4 eieren
50 g bloem
25 g kaas
120 g mosterd
zout
peper

space
Bereiding:

Snijd het vles in plakjes.Sla ze met de schnitzel hammer,strooi met zout en peper.Paseer de plakjes door bloem en bak ze in olie.Apart maak een omelet van 4 eieren,zet de vlees erin en rol het dicht.Was de champignons en bak ze in olie.Voed de champignons op de rollen met vlees,strooi kaas erover.

Serveer met gekookte aardapelen,wotelen en sla

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid