De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Vis met paprika en kaas
Omschrijving:
Vis met paprika en kaas
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 ui
2 teentjes knoflook
2 groene paprika's
1 eetlepel boter
200 g kaas
2 tomaten gepeld
250 g kabeljauw filet
250 ml witte wijn
dille
zout
peper

space
Bereiding:

Bak ui en knoflook samen in een pan met boter,voeg paprika gesneden,vis in stukken en gehakte tomaten.

Naar het frituren,bluss alles met wijn en laat aan de kook tot het sap verdwennen is.Zet alles in een ovenschaal,versier met geraspte kaas en dille en geef in de oven op 200 gr voor 10 minuten.

Breng op smaak met peper en zout.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid