De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Italiaanse kabeljauw uit de oven
Omschrijving:
Italiaanse kabeljauw uit de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g kabeljauwfilet
6 cocktail tomaten in kwarten
1 schoongeboende citroen
peper
2 el olijfolie
230 g zwarte olijven zonder pit

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 graden. Leg de cocktailtomaten en de zwarte olijven in een ovenschaal. Rasp de gele schil van de citroen boven de schaal en strooi de cayennepaper erover. Schep alles door elkaar.
Halveer de citroen en druppel wat citroensap op de vis. Bestrooi de vis met zout en leg de stukken tussen de tomaten in de schaal. Druppel de olijfolie erover.
Zet de schaal op het rooster in het midden van de oven en laat de vis in 15-18 minuten gaar worden. Verdeel de stukken vis met behulp van een platte spatel over 4 borden. Proef het tomatenmengsel en voeg eventueel naar smaak zout en peper toe. Lepel het tomatenmengsel over de vis.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid