De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebakken karp met tomaat
Omschrijving:
Gebakken karp met tomaat
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

500 g karper spier
2 tomaten
6 grote tenen knoflook
kruiden voor vis
citroen peper mengsel uit Kamis
zout
olie

space
Bereiding:

Was de vis,droog het af en snijd in stukken.Smeer ze met olie,bestrooi met zout,peper,citroen en kruiden voor vis.Plaats de vis stukken in een pan met bakpapier en ingevet in olie.Was de tomaten,droog ze en verwijder de kern.Snijd in blokjes,meng met fijngesneden 2 teentjes knoflook,zout en peper.Plaat tomaten bij de vis.Zet de pan in de oven,15-20 min op 200 gr.Serveer met knoflooksaus gemaakt van de resterend knoflook.

space
 Categorie:  Visgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid