De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebraden kalkoen
Omschrijving:

...met citroen, mosterd en wijn

Gebraden kalkoen
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1,050 g kalkoenborst
sap van twee grote citroenen
olijfolie 100 ml
Franse mosterd 2 eetlepels (55 g)
tijm geraspt 2 theelepels
basilicum 2 theelepels geraspte
6 teentjes knoflook
150 ml witte wijn
zout en peper

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius. Was kalkoenfilet en maak het schoon van alle vet en huid. Maak een kleine snede van plaats tot plaats en voeg zout en peper.Daarna zet het in een pan Jena.

Meng in een kom de franse mosterd met olijfolie en knoflook.Omogeniseer.Voeg tijm,basilicum,citroenensap en wijn.Meng goed de saus en zet op het kalkoen.Zet de schotel in de oven,bedekt met aluminiumfolie en laat 25 min op 180 gr.Naar 25 min,verwijder de folie aluminium,en laat nog 20 min in de oven tot de kalkoen mooi bruin wordt.Laat ademen voor geserveerd wordt.Serveer met resterende saus en aardapelpuree of gebakken groenten.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid