De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Snijbonenstamppot met gegrilde cherrytomaatjes
Omschrijving:
Snijbonenstamppot met gegrilde cherrytomaatjes
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

25 g boter
1 kg kruimige aardappels
3 eetlepel olijfolie
600 g snijbonen
360 g witte bonen
250 g cocktail tomaten
150 g melk

space
Bereiding:

Kook de aardappelblokjes en sijbonen in een pan met een flink bodem wter met wat zout in 15 min gaar. Verwarm de ovengrill voor.
Leg de cherrytomaatjes in een laag ovenschaaltje en druppel er wat olijfolie over. Schuif het schaaltje onder de hete grill en rooster de tomaatjes 3-4 minuten tot de velletjes openspringen.
Bestrooi de tartaartjes met zout en peper en bestrijk ze met olijfolie. Bak de tartaartjes in een hete grillpan in 4-6 minuten bruin van buiten en rosé van binnen.
Giet de aardappels en snijbonen af en voeg witte bonen, boter en melk toe. Stamp alles met de pureestamper tot een grove stamppot en verwarm de stamppot al roerend op laag vuur.
Verdeel de stamppot over 4 borden, leg er een takje met tomaatjes op en leg de tartaartjes ernaast.

space
 Categorie:  Groentegerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid