De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Varkenstong met uien
Omschrijving:
Varkenstong met uien
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

3 stukken tong
3 grote uien
100 ml rood sap
1 glas witte wijn
1 laurierblad
1 glas olie
3 of 4 teentjes knoflook
peper gemalen
zout
de soep waarin de tong werd gekookt

space
Bereiding:

Breng je tong aan de kook in zout water.
Bak de gesneden uien in olie op een laag vuur, met een beetje zout, en doe dan alle hierboven aangegeven ingrediënten, inclusief de plakjes tong en soep waarin ze gekookt zijn om ze te laten scharrelen.
Doe de geschaafde knoflook en garneer met zout en peper. Zet de pan 20 minuten in de oven om de ui te weken en de olie op te nemen.

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 - 3 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Moeilijk Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid