De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Aardappels met eieren en worst
Omschrijving:
Aardappels met eieren en worst
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1 kg aardappelen
400 g worstjes
200 ml olie
500 g spinazie
4 augurken
2 grote uien
zout
peper
6 eieren

space
Bereiding:

Schill aardappelen, was ze goed en snijd ze in dikke plakken zet ze  in de hete olie en bak.Laat het mooi bruin bakken.
Voeg vervolgens twee kopjes water, deksel op de pan en laat sudderen ongeveer 25 minuten,schud de pan van tijd tot tijd.
Bak de worsten een paar minuten.
Voeg gesneden uien over aardappelen als ze bijna klaar zijn met stoomen,voeg de spinazie bladeren afzonderlijk en gebakken worstjes.
Breek de eieren in het midden van de aardappelen en dek de pan 2-3 minuten.
Wanneer de eieren klaar zijn, voeg zout en peper naar smaak toe.
Dit gerecht wordt geserveerd met zure augurken.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid