De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gebraden vlees met saus
Omschrijving:
Gebraden vlees met saus
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

6 stuks van varkensvlees
40 g margarine
20 g bloem
2 eetlepels bouillon
250 g uien
4 draden peterselie
zout
peper

space
Bereiding:

Snijd de ui klein .Bak het vlees bruin voor 5 min aan elke kant.In de rest van de boter bak de ui,voeg bloem en meng goed,een half glas water erop gieten en laat het mengsel dikker worden.Voeg daarna bouillon,zout en peper.

Zet het vlees op bord,giet de saus ernaast en strooi met gehakte petersilie

space
 Categorie:  Vleesgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid