De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Chinese kip
Omschrijving:
Chinese kip
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

kip
3 eetlepels sojasaus
2 eetlepels balsamicoazijn
een theelepel suiker
knoflook
zout, peper

space
Bereiding:

Snij de kip in dunne en lange reepjes. Kook in hete olie in een teflon koekepan met deksel gedurende 20 minuten. Meng in een kom de sojasaus, balsamico-azijn, suiker en drie eetlepels water. Breng de kip op smaak met zout, peper en meng het met de saus erboven. Laten we op een vuurtje met een deksel koken tot de saus bijna alles verlaagt. Voeg tot slot de gebroken knoflook toe.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2021 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid