De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Cheescake
Omschrijving:
Cheescake
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

150 g  koekjes
75 g roomboter ongezouten, gesmolten
600 g verse roomkaas  (fromage frais)
1 citroen schil geraspt en uitgeperst
150 g witte basterdsuiker
2 zakjes vanillesuiker
3 eieren, gesplitst
poeder suiker

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 175 °C. Vet de rand van het bakpapier in. Maal in de keukenmachine de koekjes fijn. Voeg de boter toe en laat kort draaien tot de boter goed is gemengd. Schep het koekmengsel op de bodem van de springvorm en druk het met de achterkant van een lepel goed aan. Roer de roomkaas los en meng de citroenrasp, 3 eetlepels citroensap, de basterdsuiker en de vanillesuiker erdoor. Voeg als laatste de eidooiers toe. Klop de eiwitten stijf in een schone, vetvrije kom. Spatel het eiwit door het roomkaasmengsel en schep het op de bodem. Bak de cheesecake in de oven in 50-55 minuten goudbruin en gaar. Laat hem helemaal afkoelen. Bestrooi de cheesecake vlak voor het serveren royaal met poedersuiker en snijd hem in 8-10 punten.

space
 Categorie:  Nagerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid