De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Gevulde puntpaprika
Omschrijving:
Gevulde puntpaprika
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

4 rode zoete puntpaprika's
zout
2 el olijfolie traditioneel
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
150 g oesterzwammen, in repen
6 el salsa mild

space
Bereiding:

Kook de paprika’s 5 min. in ruim water met zout. Giet ze af en spoel ze onder koud stromend water.
Verhit intussen de olie en fruit de ui en de knoflook 5 min. op een halfhoog vuur.
Voeg de oesterzwammen toe en bak alles al omscheppend bruin en gaar.
Schep de salsa erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Halveer de paprika’s in de lengte en snijd dwars door de steeltjes heen.
Zet de paprika’s 10 min. in een voorverwarmde oven. Lekker met gebakken aardappelen en maïs

space
 Categorie:  Vegetarisch Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid