De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Spinazie puree met eieren
Omschrijving:
Spinazie puree met eieren
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

1/2 kg spinazie
2 groene uien
2 stuks knoflook
een theelepel bloem
200 ml room
een rauwe eidooier
3 eetlepels olie
groene peterselie en dille, zout, peper
eieren

space
Bereiding:

Kook de spinazie 10 min,en maak een puree met de mixer.Bak ui en knoflook in hete olie,voeg de puree en een beetje soup.Laat koken 10 minuten.Blujf roeren.Sla dooiers met bloem en zure room,voeg aan de puree en laat nog 5 min op vuur.Voeg kruiden.Bak apart de resterende eieren en serveer naast polenta.

space
 Categorie:  Vegetarisch Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  30 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid