De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Crispy Chicken
Omschrijving:
Crispy Chicken
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

een kippenborst
knoflookpoeder, zout, peper, paprikapoeder
2 eieren
meel
een paar plakjes droog brood

space
Bereiding:

Was en droog de ​​kip. Snijd deze in dunne reepjes en langer. Meng in een schaal alle kruiden en geef de kip door.
Neem sneetjes droog brood en duw ze naar de robot om kruimels (niet te groot, niet te klein)te krijgen. Geef borst stukken door de bloem, dan geklopt ei en tenslotte het paneermeel.
Bak kip in oliebad minuten. Verwijderen om een papieren handdoek om overtollig vet te absorberen en dienen met grote eetlust.

space
 Categorie:  Kipgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  1 uur Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Gemiddeld Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2024 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid