De reden van deze lelijke balk is dat wij verplicht zijn je te vragen om toestemming voor het gebruik van Cookies.
De overheid schijnt het een goed idee te vinden om het surfplezier van de Nederlander te vergallen.
Onze excuses voor het feit dat we je op deze lompe manier van je kostbare tijd beroven.

Je hebt hier 3 opties,
Je kunt deze balk negeren en gewoon doorgaan op onze website. De balk blijft staan en we plaatsen geen Third Party Cookies.
Je kunt ervoor kiezen de cookies te weigeren en we plaatsen geen Third Party Cookies, onze website blijft gewoon werken en laat alternatieve advertenties zien.
Je kunt ervoor kiezen alle cookies te accepteren en we laten gerichte ads van Google zien.

Als je geen keuze maakt of toestemming weigert plaatsen wij geen Third Party Cookies. Wij plaatsen dan wel First Party Cookies.
In ons Cookie Beleid vind je alle details over de op onze website gebruikte cookies.

 

  muts links R E C E P T E N muts rechts
geen cookies
Menuzeskant
Willekeurig Receptzeskant
Google Adszeskant
geen cookies
Taalzeskant
Nederlands Romaneste
Tag Cloudzeskant
zeskantzeskant Champignons uit de oven
Omschrijving:
Champignons uit de oven
space
Google Ads
geen cookies

space
Ingrediënten:

2 el olijfolie
2 tenen knoflook, in plakjes
2 schaaltjes kastanjechampignons (a 250 g), schoongeveegd
100 ml witte wijn
1 bakje kruidenboter (100 g)
1/2 bakje platte peterselie (a 20 g), alleen de blaadjes
1 meergranenstokbrood

space
Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 1 min.
Voeg de champignons toe en bak 5 min. op middelhoog vuur. Schenk de witte wijn erbij en bak nog 3 min. op hoog vuur.
Haal de pan van het vuur en doe de champignons in de ovenschaaltjes. Verdeelde kruidenboter in vlokjes erover en bak ca. 15 min. in de oven.
Bestrooi de champignons met de peterselie en serveer met het stokbrood.

space
 Categorie:  Voorgerechten Meer in deze categorie 
space
 Bereidingstijd:  15 minuten Meer van deze bereidingstijd 
space
 Moeilijkheidsgraad:  Laag Meer van deze moeilijkheidsgraad 
 
© 2012 - 2022 MiSeN | Stats by ikkebent.nl | Cookie Beleid